Wat zijn eyelash extensions/ wimperextensions?

Wimper of eyelash extensions zijn verlengingen van de natuurlijke wimpers. De extensions worden op de natuurlijke wimpers geplaatst en creëeren direct lengte en volume voor een mooie, sexy en volle oogopslag. Er zijn 2 soorten technieken:

  • One by One: hierbij wordt op elke natuurlijke wimper 1 extension geplaatst voor een natuurlijke look en frisse open blik
  • Russian Volume: voor het creëeren van extra of extreme volume worden meerdere ultradunne en vederlichte extensions geplaatst op de natuurlijke wimpers

Hoe lang blijft het mooi?

Dagelijks wisselen er 2 tot 5 wimpers per oog, ook zonder extensions. Dit is een natuurlijk proces en verschilt per persoon. Na verloop van tijd neemt het volume van de set af. De extension kan ook los raken door contact met oliehoudende producten, make up of het vaak aanraken van de ogen.

Hoe vaak moet ik de extensions bij laten werken?

Door elke 2 tot maximaal 3 weken een refill treatment te boeken blijven de extensions schoon, mooi en compleet. De refill treatment duurt gemiddeld 30-45 minuten. Voor de Russian Volume is de periode tussen de refills 3 tot 4 weken.

Kan ik met de wimperextensions zwemmen, douchen, sporten of een kuuroord bezoeken?

Na elke lash treatment mogen de wimpers 24 uur niet nat worden. Daarna kunt u ermee douchen of zwemmen. Een bezoek aan de sauna kan na 48 uur. Bij meerdere bezoeken per week aan de sauna is een sealant/coating voor de extensions nodig om de lijm in tact te houoden. Vraag hiernaar in de salon.

Hoe hou ik mijn eigen wimpers gezond en schoon?

Dagelijks vuil blijft hechten aan de extensions en kan irritaties en verlies van de extensions veroorzaken. Het is essentieel om de extensions goed schoon te houden door dagelijks uw ogen te reinigen met water en een reinigingsproduct voor de extensions. Hoe schoner de extensions hoe langer ze mooi blijven zitten.

Hoe onderhoud ik mijn lash extensions?

Gebruik uitsluitend make up of reinigingsproducten die speciaal gemaakt zijn voor extensions. Zo wordt de lijm niet aangetast en blijft de set langer mooi. Alle producten voor het onderhoud van de extensions en de natuurlijke wimpers zijn verkrijgbaar in de salon.

  • 24 uur niet nat maken na de lash treatment
  • Vermijd producten waar olie in zit op en rondom het oog
  • Wrijf niet in de ogen
  • Trek niet aan de extensions
  • Reinig uw extensions dagelijks met water en een speciale reiniger
  • Gebruik alleen speciale olievrije make-up remover, mascara en eyeliners voor extensions
  • Voel je sexy en mooi :)

LVL - Lift Volume Length

De LVL Lashift is een nieuwe revolutionaire techniek om de natuurlijke wimpers te liften voor mooie en volle wimpers

Wat is wimperlifting?

De LVL Lashlift treatment is een behandeling van de natuurlijke wimpers waarbij elk haartje vanaf de wimperaanzet wordt gekruld. LVL staat voor Lift, Volume en Length. Door de revolutionare lift techniek wordt er lengte en volume gecreeerd. Het resultaat van de LVL treatment is direct zichtbaar. Door het tinten van de wimpers tijdens de treatment onstaat een ready to go mascara effect. Het resultaat blijft gemiddeld 8 weken zichtbaar, vooral bij gebruik van een speciale voedende conditioner voor het onderhoud van de wimpers.

De LVL treatment is geschikt voor alle wimpersoorten, kort en lang. Het is een treatment die geschikt is voor zowel voor mannen als vrouwen vanaf 16 jaar. Beauty by Iresh werkt uitsluitend met producten die cruelty free oftwel dierproefvrij zijn. Het merk Nouveau Lashes wordt voor de LVL treatment gebruikt en staat bekend om cruelty free en vegan beauty producten.